Відомий український комік Володимир Зеленський всерйоз має намір брати участь у виборах. Інформація про це надходить з багатьох регіонів України.

Партія Володимира Зеленського під назвою "Слуга народу" збирає гроші на передвиборчу кампанію. Фінансування вони шукають у політиків регіонального масштабу.

Стало відомо, що представники Зеленського звертаються до регіональних депутатів з різних областей України. На даний момент переговори ще не скінчилися, однак потенційним представникам партії вже назвали конкретні суми, які допоможуть з набуттям і використанням бренду.

За інформацією в мережі, "членський внесок" у ексклюзивний клуб Зеленського коштує півмільйона гривень. Однак ця сума розрахована на того спонсора, який збирається очолити регіональний штаб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На думку експертів, комік втратив багато часу, адже до виборів залишилося всього 3 місяці і єдиний вихід для нього – діяти агресивно. А для цього йому потрібні серйозні інвестори, які зможуть надати готову інфраструктуру.

Відомий політолог Руслан Бортнік вважає, що Зеленський має шанси на успіх, враховуючи його високий рейтинг і підтримку багатьох регіональних політиків.

"Поки складно говорити, але про похід Зеленського ми зрозуміємо на початку січня або наприкінці грудня, після прем'єри його чергового фільму. В рамках прем'єри зрозуміємо, йде чи ні. Для нього це безпрограшний шанс. Просто повернутися в коміки він не зможе, тому що є величезне соціальне очікування навколо нього. Думаю, суспільство його не зрозуміє. Саме тому йому треба йти в політику, у нього будуть шанси поборотися і за президентський пост, і за парламент", - пояснює Бортник.

Нагадаємо, Путін пройшовся по рейтингах Порошенко, Зеленського і Тимошенко. Російського президента різко почали цікавити українські вибори.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський заявив про президентство. За словами Зеленського, подібні благодійні ініціативи – не новинка.

Знай. ua писав, що Зеленський сказав, хто повинен очолити Україну. Шоумен назвав основна якість, якою повинен володіти президент.