У Москві померла відома акторка театру і кіно Галина Тихонова.
Про це в понеділок, 23 грудня, інформують російські ЗМІ.
Молодої та талановитої акторки не стало на 32-му році життя. Наразі про причини смерті не повідомляють, але стало відомо, що останні часом зірка важко хворіла.
Галина Тихонова
Галина Тихонова народилася 21 червня 1987 року в селі Табага Мегино-Кангаласького району Якутії. У 2010 році вона закінчила Арктичний державний інститут мистецтв і культури, після чого працювала в Театрі Олонхо і знімалася в кіно.
Актриса стала відомою завдяки таким фільмам, як "Дорога", "Білий ягель", "Заблукали", "Чувак", "Щастя", "Мій вбивця" і "Хара дьай".
Фільм "Мій вбивця" перемогла в номінації "Кращий фільм" на Міжнародному кінофестивалі в РФ, а Тихонова за роль у фільмі отримала нагороду "Краща жіноча роль". У тому ж році за роботу в "Білому ягелі" Тихонова була удостоєна премії XXIV Китайського кінофестивалю "Золотий півень і Сто квітів" як найпопулярніша іноземна актриса.

Серіал "Друзі" втратив зірку

Померла видатна акторка Етель Ейлер , що запам'ятовувалася багатьом фанатам, завдяки зйомках відомих серіалах і фільмах.

Українські глядачі найбільше запам'ятали її в таких ролях, як "Охоронець", де вона приміряла на себе роль Емми, а також у серіалі "Друзі".

Нагадаємо, на 71 році життя не стало російської акторки театру та кіно Наталії Корчагіної, відомої за ролями у серіалах "Моя прекрасна няня" та "Інтерни".

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у Росії померла відома акторка і драматург Алла Соколова. Її не стало у п'ятницю, 21 грудня 2018 року.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав, що відомого російського співака, зірку 80-х не пустили до України. В аеропорту Бориспіль Віктора салтикова раптово розвернули, а причиною артист назвав нендостачею грошей.