Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила чорно-білий кліп на пісню "Мне нравится, що вы больны не мной", який, за її словами, благословила сама Алла Пугачова Так, артистка похвалилася, що коту Лаккі ролик дуже сподобався, тому що він подивився і помявчав у відповідь.

"Мої дорогі. Дякуємо усім, хто написав добрі слова про мою нову роботу. Кліп на пісню «Мне нравится». Це було дуже відповідально-виконувати твір після Алли Пугачової з її дозволу.🙏🏻 Кліп вирішили зробити в чорно-білому варіанті без надмірностей. Але буде і друга версія до дня мого народження 20 січня.😉 🌺Мені дуже хотілося порадувати вас.🙏🏻 Я виконувала від душі.😊 Кіт Лаккі теж подивився і послухав, як колискову. Промявчав, що йому теж сподобалося.", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Анастасіє, не від думки кота відштовхуватися потрібно! А від думки близьких і рідних...🙄🙄", "Ну головне коту сподобалося. І шкарпеткам. Браво.", "Цікаво,мамі і доньці сподобався кліп у вашому виконанні?чи тільки кіт його оцінив?", "Класно придумали -слова обробити еквалайзером і зняти на ньому кліп😂 є чим пишатися....".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.