Скандальна співачка Анастасія Каменських показала фанатам вагітний живіт.

Фотографія опублікована у фан-акаунті Instagram.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка тепер виступає під псевдонімом NK, похвалилася вагітним животиком.

Виявилося, що цей «вагітний» кадр - творіння одного з фанатів співачки. Він вирішив приміряти Каменських образ мами на сносях і в фотошопі приробив їй животик.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Одночасно і смішно і красиво», — так підписала кадр Настя.

Але не всі фанати оцінили почуття гумору зірки. Багато досить різко прокоментували вчинок.

«Абсолютно нічого смішного», «Мозгів нема так жартувати! Вже не знає чим піаритись», «Це тупо», «Їй не йде», «Не смішно і не красиво! Це тупість», «Жарти звичайно…», таких написів чимало в коментарях.

Співачка стоїть біля стіни в обтягуючому червоному платті, через нього добре помітно вагітний животик. Однією рукою артистка притримує спину, а другий — спирається на стіну. Голову співачки прикрашає український вінок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зробила нове селфи в дзеркалі, показавши нове хутряне пальто. Артистка зізналася, що це - її нова любов, прорекламувавши популярний бренд.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно знаменитість показала черговий незвичайний образ на проекті "Хfactor". Так, замість звичних кучерів артистка позувала з косичками, а сукня замінила на незвичайний наряд, що нагадує образ Майкла Джексона.
"Знай.uа" писав, що нещодавно знаменитість показала невеликий уривок одного з концертів, прорекламувавши акустичний альбом "XMASWITHNK". Так, артистка згадала дитинство в Італії і те, як святкувала Різдво двічі.