Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним фото з її "друзями" - Миколою Басковим та Філіпом Кіркоровим перед шоу Тетяни Навки. Так, артистка взяла під руку "натурального блондина" Росії, однак прихильники вирішили, що він не на жарт наляканий.

"Перед шоу Тетяни Навки «Аленький цветочек» з Колею @nikolaibaskov і Філіпом @fkirkorov", - поділилася Волочкова. Фолловери взялися критикувати Анастасію: "Коля і Філя знову не встигли втекти від вас?", "А що за гігантське насіння в руках?🙄", "А чому Ви всі заходи одна відвідуєте? Де Ваш коханий? Чи соромитеся?", "Басков як братик опосум виглядає.)))))))))", "У Настіного Коханого Лолин чоловік тапки відібрав, йти йому не було в чому. Ролекси ноги не гріють.".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.