Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним фото. Знаменитість цілих 9 місяців не показувала обличчя маленького Емір-Рахмана і дуже вдало приховувала хлопчика від чужих очей. Проте нещодавно артистка все-таки виклала чорно-білий кадр, на якому нарешті видно малюка, нехай і в профіль.

"9 місяців - дуже важлива дата для людини. В момент, коли дізнаєшся, що в тобі зародилося нове життя, рахунок починає йти на тижні. І все одно ти весь час тримаєш в голові 9 місяців, як термін дива! Воно відбувається! Слава Богу! А потім це диво в свої 9 місяців вже видає звуки, схожі на слова, точно впізнає тебе з кількох людей, відгукується на своє ім'я і навіть танцює, коли чує голос мами", -трепетно підписала кадр Джамала. Фолловери залишилися просто в захваті: "Вже такий дорослий хлопчик!", "Личкооооо😻😻😻", "В профіль на тата схожий)))", "Вітаю здоров'я малюку і вам всього найкращого", "Любові, здоров'я і благополуччя вашій родині 👪❤️🙏".

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.