Популярний український шоумен і керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський відверто розповів про гастролі в Росії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це пише Рoliteka.

Артист розповідає, він не виступає в Росії з моменту початку війни на Донбасі в 2014 році.

"Як то кажуть, по взаємній симпатії. Ну, по-перше, це неможливо (виступи в РФ. – ред). У мене досить близькі стосунки з Вахтангом Кікабідзе … Я його фанат, для мене він гуру … Ось з приводу Росії у мене таке ж відчуття, як у Вахтанга Костянтиновича. Я не можу туди поїхати виступати, мені просто погано. Неважливо, хто що скаже, це моє внутрішнє", – підкреслив шоумен.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Окрім того Зеленський визнає, що багато українських артистів продовжують виступати в Росії навіть після її агресії відносно нашої країни і окупації Криму. Він підкреслив, що в цьому питанні все залежить від рівня моралі людини і її внутрішнього відчуття.

"Всі живуть, як можуть. Але мені погано", – підкреслив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

При цьому він чесно розповів, що йому досі продовжують пропонувати виступити в Росії.

"Ну, не знаю, з якої причини кличуть… Багато кличуть за кордон виступати, і я вже впізнаю там, хто це зібралися. Якщо якісь російські олігархи – відмовляюся. Особливо вони люблять в Майамі покликати. Але я нікуди не їжджу – не хочу. Не можу через себе переступити", – резюмував артист.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, актор та засновник гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно детально прокоментував чутки щодо його ймовірної участі у виборах 2019 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський нещодавно розповів про зустріч із колишнім президентом України Віктором Януковичем, котрого підозрюють у державній зраді.

Також Знай.ua писав про те, що навколо ймовірної кандидатури на крісло президента України Володимира Зеленського продовжує ходити багато чуток і домислів, шанувальники з нетерпінням чекають на офіційну заяву шоумена.