Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на якому позує в оточенні новорічних ялинок.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в коротенькому темному платті, яке виблискує сріблом. Це вбрання оголює спину і ледь прикриває попу співачки, яка стоїть до камери боком. На ногах артистки чорні босоніжки на високих підборах. Вона дивиться в камеру з-за плеча, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

Ані Лорак не підписала свою фотографію, залишила тільки смайлик у вигляді сніжинки, немає і геолокаціі до знімка. Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього неоднозначного фото і почали активно обговорювати. Деякі підписники засипають Лорак компліментами, побажаннями і зізнаннями в любові, але є і ті, кому її фото не сподобалося.

"Боже, яка жінка!", "Красуня", "Шикарна!", "Ви прекрасна і незрівнянна актриса", "Співачка класна", "Дуже гармонійно, а на фоні ялинок – взагалі очманіти", "Все відмінно, але босоніжки жах", "Ані Лорак краще за всіх, я вас обожнюю", "Що Ані, відтягування розлучення пов'язано з можливим дерибаном? Яна може вирвати майно руками ледаря Мурата", "Дай бог вам возз'єднання сім'ї. Щастя в новому році і ще діток", "Не впізнаю Ані Лорак. Мабуть, душа болить, пече. Оголюється, то вибачте, кривляється вже дуже. Помирилися б вже. Гарна пара була. Що так вийшло, є її вина теж", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".