Українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і успішно гастролює в Росії, після новин про розлучення вперше показала фото з дочкою

Співачка опублікувала фото в Instagram. Ані Лорак ніяк не підписала знімок, а користувачі почали писати, що хотіли б бачити на фото всю сім'ю і жаліти співачку через зраду чоловіка.

"Ви така красива, вся витончена, і в той же час скромна, і сексуальна, не розумію як можна такій жінці зрадити! Чудова! Хочеться втримати, щоб така шикарна при собі! Нерозумію чоловіків....", "Не вистачає тата", "Як хочеться вас з Муратом знову побачити разом", "Мурата немає. Вони ж розлучилися давно", "А чому Мурата немає?", "Чому у вас так мало фото з чоловіком?", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Ані Лорак нарешті зважилася на важливий крок. Стало відомо, що зірка офіційно розлучається з чоловіком Муратом Налчаджіоглу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Новина про те, що Лорак у жовтні цього року вирішувала питання про розірвання шлюбу, підтвердилася. У мережі з'явилася інформація, в якій повідомляється, що офіційно судовий процес стартував ще 4 грудня. У той же час зазначається, що суд призначено на 24 грудня. Засідання пройде в Шевченківському суді міста Києва.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram тизер передноворічного шоу на скандальному телеканалі "Інтер", заради якого нещодавно приїжджала в Київ.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ані Лорак опублікувала в Інтернеті фотографію дружини прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова. Тетяна Навка на знімку без макіяжу і в звичайному домашньому одязі.

Також Знай.ua писав, Олена Леніна, відома російська телеведуча, дозволила собі різко висловитися про шлюборозлучний процесіАні Лорак, яка, будучи популярною українською співачкою, переїхала працювати і жити в Росії.