Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, що підкреслює витончене декольте артистки. Тіна Кароль стоїть біля величезного дзеркала і дивиться в нього загадковим поглядом. Її волосся розпущене і злегка розкуйовджене, а на обличчі легкий макіяж.

Артистка не підписала свою фотографію, залишила лише кілька хештегів і зазначила сторінку фото фотографа, який зняв її. Немає у публікації і геолокаціі, так що шанувальникам залишається лише здогадуватися, де було зроблено це неймовірне фото. Фолловери не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Декому здалося, що співачка сумує, і попросили не робити цього.

"Витонченість", "Яка незвичайна", "Богинею бути не шкідливо", "Красуня", "Дзеркало – найкраща книга для жінки", "Тіна, вражаєш наповал з самого ранку", "Ох яка краса, просто зая", "Цей ретро-стиль вам дуже личить", "Тінка як картінка", "Шалена імператриця", "Прекрасна", "Леді улюблена моя", "Це неймовірно красиво", "Королева", "Сила краси", "Щось ви сьогодні така загадкова, Тіночка", "Як же це шикарно, це просто чудово", "Дуже люблю такі фотографії, естетично", "Красуня неземна", - пишуть захоплені шанувальники Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.