Стало відомо, що гучний хоррор "Пташиний короб" від стімінгового сервісу Netflix з легендарною Сандрою Буллок у головній ролі, за перший тиждень подивилися понад 45 мільйонів передплатників.

Варто відзначити, що цей показник є рекордним за всю історію існування Netflix. Про це повідомили на офіційній сторінці компанії в соцмережі Twitter. Кінострічка стала доступна для перегляду 21 грудня, прямо напередодні різдвяних свят.

постер фільму

Уточнюється, що в основу сюжету кінострічки покладено незвичайну історію про жінку по імені Мелорі, яка стає свідком катастрофи – у неї на очах по всій планеті Землі раптово поширюється щось жахливе, яке змушує людей робити суїцид і жорстокі вбивства. Щоб врятуватися від цього, вона зав'язує собі і дітям очі, і орієнтується лише на слух.

У фільмі також знялися такі відомі актори: Сара Полсон, Джон Малкович та інші. А режисером картини виступила Сюзанна Бір. До речі, трейлер "Пташиного коробу" майже відразу став хітом №1 в мережі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Sony Pictures Entertainment опублікувала в Youtube перший трейлер перезапуску легендарної фантастичної франшизи "Люди в чорному". Головні ролі в картині виконують Кріс Хемсворт і Тесса Томпсон. Режисером картини виступив Ф. Гері Грей, останнім фільмом якого був "Форсаж-8".

Як повідомляв портал Знай.uа, кінокомпанія Netflix випустила фільм за мотивами популярного серіалу під назвою "Чорне дзеркало: Бармаглот". Головні ролі дісталися таким акторам як Фінн Уайтхед, Уілл Поултер і Азім Чаудхрі. Трейлер кінокартини вже з'явився в мережі.

Також портал Знай.uа писав, що кіностудія 20th Century FOX ефектно привітала глядачів з Різдвяними святами. Кіношники поєднали приємне з корисним, випустивши мультфільм-спецвипуск до франшизі "Хижак". Відео з'явилося на офіційному YouTube каналі 20th Century FOX, і вже стало вірусним.