Відомий російський телеведучий і шоумен Андрій Малахов часто радує публіку цікавими постами в соціальній мережі Instagram. Напередодні Нового року артист вирішив показати фотографію зі зйомок російського "Блакитного вогника", на якій позує зі скандальною українською співачкрю Ані Лорак. На заході вони вирішили приміряти образи Барбі і Кена.

На фотографії, яка з'явилася в записі Малахова він позує в ляльковій позі. На ньому чорні штани і яскравий блакитний піджак, під яким біла сорочка і чорний метелик. Ані Лорак для заходу вбралася у довгу червону сукню з відвертим декольте і чорним пояском на талії. На ногах у співачки чорні босоніжки на високих підборах, вона теж стоїть у ляльковій позі, зображуючи Барбі. Волосся артистки розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Андрій Малахов подякував Лорак за те, що вона вибрала його. "Маленький спойлер: Барбі і Кен новорічної ночі! Спасибі, @anilorak, що вибрала мене (бідний Уку) #цветнастроениясиний #скороновыйгод. Так і цей Вогник тільки на @tvrussia! #непереключайтесь", - підписав фотографію телеведучий.

Як відомо, нещодавно у пресі з'явилася інформація про те, що Ані Лорак після зради чоловіка подала на розлучення. Проте, ні артистка, ні її чоловік можливий розрив відносин не коментують. А Лорак все частіше викладає фотографії з дочкою, на яких немає Мурата. Як вже повідомлялося, восени в мережу злили відео, на якому зображена зрада Налчаджіолу з київською моделлю. Після цього заговорили про розлучення пари. Мабуть, тепер всі імениті холостяки (і не тільки) намагаються заволодіти увагою майже розведеної Лорак. Схоже і Малахов не виняток.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".