Відомий співак і шоумен Філіп Кіркоров, який славиться епатажними витівками, часто радує публіку цікавими постами в соціальній мережі Instagram. Напередодні Нового року артист вирішив показати фотографію зі зйомок російського "Блакитного вогника", на якій позує зі скандальною українською співачкою Ані Лорак. На заході вони вирішили приміряти образи диско-куль, принаймні, саме таке враження складається, дивлячись на ці фото.

На знімках, які з'явилися в записі Кіркорова, видно, що він здорово запалив зі скандальною Лорак. Більш того, деякі фолловери назвали це збоченням. На знімках Кіркоров з'явився в блискучому вбранні, яке складається з темного піджака з лампасами і леопардових лосинах. На голові у артиста блискуча кепка з козирком, а на ногах кросівки.

Ані Лорак теж відзначилася блискучим нарядом. На ній сріблясте плаття яке дуже нагадує диско-кулю. При цьому користувачі відзначили, що сукня занадто вже коротка, але з рукавами. На її ногах сріблясті босоніжки на підборах, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Багато також зазначили, що співачка перекачала губи.

У підписі до фотографії Філіп Кіркоров написав: "Ну а ось так, ми з АНІ ЛОРАК @anilorak будемо запалювати в стилі «ДИСКО» в «Цвете Настроения Синий» на ПЕРШОМУ КАНАЛІ @1tv у НОВОРІЧНУ ТА ПЕРЕДНОВОРІЧНУ НІЧ!!! Look by @dolcegabbana @stefanogabbana". Шанувальники не змогли пройти повз і почали активно обговорювати ці фотографії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Базиліо, однак", "Губи наче хтось нашльопав по них", "Кіркоров красень, Ані в цей раз не викликала захоплення", "Я в шоці від тебе Кароліна. Ти б ще коротшу сукню одягла", "Хороша була б пара речі!", "Навіщо вона зробила собі такі губи?", "Маразм міцнішає", "Що за губи? Така гарна була. Перетворилася в губасту бабу", "Куди опустилася народна артистка України", "Ну навіщо таке коротке плаття, це ж так негарно", "А Бузова як же?" "На манежі все ті ж", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".