Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне святкове відео, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі з собакою на руках.

На відео, яке з'явилося в записі зірки, вона позує стоячи біля ялинки і тримаючи свого улюбленця на руках. Леся Нікітюк одягла чорне вбрання з відкритими плечима, а на її голові милий чорний беретик. Волосся телеведучої розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. У кадрі також видно хлопавку, яка згодом вибухає, але замість звичного конфетті з неї вилітають "долари". В цей момент все відбувається, як у сповільненій зйомці, Леся регоче, а от її улюбленець злегка наляканий тим, що відбувається.

У підписі до святкового відео Нікітюк написала: "Нічого не зіпсує мені настрій. З Наступаючим 2019". Шанувальники Лесі не пройшли повз і почали активно обговорювати її веселе відео. Фолловери відзначили оригінальність Лесиного привітання і почали писати привітання у відповідь. А деякі не на жарт переживають за собаку.

"Але собаку можна було і не лякати", "Раніше я любила тебе, а тепер твою собаку. Ну як можна таку красу не полюбити?", "Придурки. Ну пес же не здох. Краще Лесю пошкодуйте, з її побитою машиною", "Леся, ти крута", "Бідна собака", "Така прикольна хлопавка", "Рафік ледь не зробив свої справи вам в руки", "Мда, в голові-вата, шкода собаку!", "Вестики – мисливці, собака з нормальною психікою не боїться ударів, пострілів", "Ти найкраща, крута!", "Бідна собака пісьнула точно, якщо не какнула", "Собака злякалася дуже, бідолаха", "Леська ти неповторна", - пишуть у коментарях до відео Нікітюк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.