Популярний український шоумен Володимир Зеленський вкрай рідко з'являється на публіці зі своєю другою половинкою. Тому і спільним виходом на публіку викликали шквал емоцій у прихильників.

Комік на допрем'єрний показ фільму "Я, Ти, Він, Вона" прийшов разом з своєю чарівною дружиною Оленою, пише Теленеделя.

Світлина подружньої пари дуже швидко потрапила в групу Зеленського в Instagram. В кадрі Володимир і Олена мило посміхаються, притискаючись один до одного. Дружина актора для заходу обрала елегантний наряд: сірі брюки в смужку і яскраву блузку з оригінальним малюнком. Стриманий макіяж та хвилясте волосся доповнили образ. Зеленський гармонійно відповідав коханій, на ньому був коричневий костюм і гірчичний гольф.

Чоловік з дружиною справили неймовірне враження на прихильників і отримали масу приємних коментарів:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Які прекрасні", "Чудові", "Як рідко ми бачимо такі фото", "Щасливі", "Володимир, у Вас шалено красива дружина".

Нагадаємо, Зеленський потролив привітання Порошенка з Новим Роком, вийшло "солоденько": відео.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський йде в президенти: що думають українці про гаранта з Кварталу 95.

Відверті і щирі слова Зеленського викликали неоднозначну реакцію у суспільстві, дехто натякає, що це може обернутися непередбачуваними наслідками.

Також "Знай.ua" писав, у мережі показали, як змінювалися новорічні привітання Порошенка.