Модель Наомі Кемпбелл була помічена під час сімейного відпочинку у Кенії.

Зірка засмагала у бікіні, демонструючи розкішну фігуру. Часто відкриті фотографії селебріті публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала фотографію, зроблену в Кенії.

Секрет розкішного тіла 48-річної красуні у наполеглевих заняттях із зірковим тренером Джої Холдером.

На знімках, які з'явилися в записі моделі, вона позує на яхті у чорно-білому бікіні, що ледве прикриває її розкішне тіло.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл вивалила груди перед дітьми: що це було?

Популярна британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій в цьому році виповнилося 48 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що супермодель і мрія мільйонів чоловіків виявилася лисою: ось, що у неї під перукою. Всесвітньо відома британська модель Наомі Кемпбелл виклала на своїй сторінці в Instagram фото, яке демонструє її природну красу. Зірка зняла перуку, і користувачі змогли побачити, що ж ховається насправді під шикарним блискучим волоссям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.