Скандальна українська співачка, яка в основному живе і працює в Росії, Ані Лорак, опублікувала в мережі пост, який викликав хвилю обурення не лише серед хейтеров, але і фанатів артистки.

Відповідна публікація з'явилася в Instagram Лорак.

Співачка розмістила анонс свого нового грандіозного шоу "Діва". Напередодні нового року дівчина повідомила, що її шоу будуть транслювати по одному з українських телеканалів.

Видимо артистка сподівалася на підтримку і теплі слова фанатів, однак отримала дещо іншу реакцію. Її розкритикували за плагіат і звинуватили в крадіжці.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Дістала Лорак вже зі своїм маскарадом, який злизала під копірку у зарубіжних зірок", "Блін, ну все у Бейонсе злизано", "А це нічого, що концерти були всюди, крім України", "Не, ну шоу "Діва" зазнало фіаско. Не пішло воно глядачеві так, як його рекламували. Скільки боргів", "Літня кобилка", - коментують фоловерів.

Раніше повідомлялося, що відомий російський телеведучий і шоумен Андрій Малахов часто радує публіку цікавими постами в соціальній мережі Instagram. Напередодні Нового року артист вирішив показати фотографію зі зйомок російського "Блакитного вогника", на якій позує зі скандальною українською співачкою Ані Лорак. На заході вони вирішили приміряти образи Барбі і Кена.

На фотографії, яка з'явилася в записі Малахова він позує в лялькової позі. На ньому чорні штани і яскравий блакитний піджак, під яким біла сорочка і чорна метелик.

Нагадаємо, Лорак занесло на Інтер після невдалого розлучення з Муратом. З російських екранів - назад в Україну?

Як повідомляв Знай. ua, Лорак похвалилася досягненнями за 2018: про чоловіка - ні слова. Ані Лорак вирішила подякувати рік, що минає, адже встигла домогтися багато чого.

Знай. ua писав, що Лорак виступила на Новий рік з Газмановим і Ревою: гроші не пахнуть, навіть ворожі. І під фонограму не соромно.