Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися банними процедурами, тому роздяглася і провела "новорічний репортаж" прямо з місця подій. Артистка говорила не дуже виразно, тому шанувальники одразу ж запідозрили недобре.

"Новорічний репортаж з домашньої російської лазні.🌲", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Чому ви п'яна скрізь?", "Так вона буха в російській лазні)) язик заплітається)) вона в какаху)) мальдівами не здивувала🤮", "Ледве язиком повертає!", "Ящик горілки не забудьте захопити😂".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.