Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новорічним святом в пансіонаті, куди відправляла паралізованого батька. Так, артистка подякувала своїм друзям за благодійний концерт і розповіла, що до тата в гості навіть приїхала її мама.

"Мама і тато...🙏🏻 Тим часом мої друзі пітерські Володя Козирєв і Міша влаштували свято і для мого тата, порадувавши пансіонат «Опіка» , в якому папа перебував поки я організовувала ремонт в батьковій квартирі! Тата привезли на свято вчора і він був щасливий! І мама приїжджала з квітами і подарунками.🌺 Спасибі всім співробітникам Опіки! І Володі за цей благодійний виступ.👍🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Дивна родина. Кожен сам по собі, вірніше - кожен сам за себе. Але в інсті, для звітності так все дружно і чинно😕 Сумно і зовсім не завидно чомусь...", "голосно , гучно, помпезно, з журналістами і тб, тато був відправлений у богодельню..мамі Томі приготуватися.її чекає таке ж "свято"..🤔", "Хоч хсто в Новий рік порадував ваших батьків. Батька зокрема.", "Навіщо такий великий красивий будинок , якщо в ньому немає місця для рідних людей 😱".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.