Акторка театру та кіно Ірма Вітовська прокоментувала своє ставлення до колег, котрі наважуються виступати у Росії – зірка вважає, що тоді вони повинні розповідати відкрито про війну, а не тільки обережно натякати, мовляв, "ми за мир".

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

"Є така риса характеру - проституйованість. Коли ти наступаєш на граблі з власною совістю. Якщо ти говориш, що, мені подобається світ, ми за мир ... Мені сподобалося, як сказала Тарабарова: "Якщо ти за мир, то виходиш на сцену до мікрофона і розповідаєш всю правду про війну". Ось так, на мільйон людей. Ось це ти поїхав нести мир і розповідаєш все як є. І що це потрібно припиняти і що тільки ми з вами, не тільки Україна, але і ви теж ... А якщо ти береш бабло і в курилці тихенько розповідаєш не всім і на вухо, то це називається - поїхав заробляти бабло", - впевнена Ірма.

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Свого часу Вітовська зазначала, що вже більше чотирьох років не знімається у російських фільмах:

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

"Своїм прикладом намагаюся стимулювати появу україномовної кінопродукції. Я, принаймні, чесна перед хлопцями, які воюють на сході України. Якщо ви хочете допомогти України – не дивіться російськомовні передачі. І дуже прикро, що саме війна спрацювала детонатором. Усе-таки і телебачення, і кіно – це інформаційна безпека. І навіть розважальний продукт лежить у цій канві. Ви згадайте, які були війни проти дубляжу? Зараз усі нормально це сприймають. З україномовним форматом буде те саме".

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

Дивіться: інтерв'ю з Ірмою Вітовською

Нагадаємо, після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на пост президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Як повідомляв "Знай.ua", Волочкова нарешті показала коханого. Також "Знай.ua" писав, відома латвійська співачка Лайма Вайкуле вперше за всю історію своєї кар'єри не знімалася у новорічних шоу на російському телебаченні.