Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила підбити підсумки року, що минає. Так, артистка виклала кілька спільних знімків з колишнім чоловіком Ігорем Вдовіним і донькою Арішою. Анастасія зізналася, що поки будує стосунки з новим чоловіком, дочка живе з татом.

"Підведу підсумки 2018 року. У мене він пройшов відмінно! Ми продовжили дарувати дітям щастя, організовуючи концерти «Симфонія добра» в Росії; я записала пісню «Мені подобається, що ви хворі не мною», на виконання якої мене благословила Алла Борисівна Пугачова; зняли на цю пісню чудовий кліп, який ви можете подивитися на моєму офіційному акаунті Youtube; виграли суд; а найголовніше, що поряд найближчі люди: моя дочка і мій коханий чоловік. рік пройшов у здогадах з приводу того, з ким я живу і як. У пошуку мого чоловіка по штанах, годинниках, ременях і руках. Ви писали, що Аріша пропала і я не стала нічого постити у відповідь, тому що я завжди поруч зі своїми любими, а вони зі мною. Хочу привітати з Новим роком тих, хто мене любить і підтримує! Я сподіваюся, що у вас 2019 пройде відмінно!👍🏼❤️", - розповіла Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Тато з дочею заскочили на п'ять хвилин, щоб привітати"велику" з новим роком.І на цьому все!", "Волочкова, з наступаючим тебе! Стань вже нарешті жінкою, справжньою, на яку колись було приємно дивитися! Будь ласка!", "Заїхали на 5 хв?", "Ви мене звичайно вибачте,але на мій погляд дівчинка з татом мимохідь забігли ,мимохідь.З новим роком 🎉🎉🎉🎉🎆".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.