Скандальний російський шоумен Олександр Цекало знову спіймався на подружній зраді.

Про це повідомили російські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що Цекало вирушив зустрічати Новий рік в Рим у компанії високої брюнетки азіатської зовнішності.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що в кінці минулого року стало відомо, що в родині Олександра Цекало та Вікторії Галушки далеко не все так безхмарно, як може здатися на перший погляд.

Тоді шоумена помітили в компанії невідомої дівчини в одному зі столичних ресторанів - пара не приховувала своїх почуттів, цілувалася і покинула заклад разом.

І, якщо можна було б подумати, що темноволоса брюнетка - тимчасове захоплення продюсера, то тепер не залишається сумнівів: у них все серйозно. Напередодні свят закохані полетіли в один з найромантичніших міст Європи - Рим, щоб разом зустріти Новий рік.

У парі, яка скромно прогулюється уздовж історичних скульптур, випадкові співвітчизники все ж впізнали знаменитого продюсера. На одному з кадрів шоумен ніжно обіймає свою пасію, а вона - посміхається у відповідь.

З нинішньою дружиною Вікторією Галушкою, сестрою Віри Брежнєвої, шоумен познайомився в Києві більше десяти років тому. Незважаючи на різницю у віці у 23 роки, дівчина закохалася блискавично, але потім пара довгий час приховувала роман. Після весілля у Олександра та Вікторії народилися двоє дітей. Здавалося б, що 57-річний продюсер розсудливим, але останні фотографії говорять про те, що він зовсім не ідеальний сім'янин.

Нагадаємо, Олександр Цекало прийняв рішення зустріти Новий рік за кордоном, а не в Росії. Його вибір припав на Рим, куди він відправився в компанії привабливою супутниці, якою стала висока брюнетка азіатської зовнішності.

Як повідомляв раніше Знай.ua, днями у російському шоу-бізі прогримів гучний скандал навколо зради артиста і продюсера Олександра Цекало своїй дружині Вікторії Галушко, сестрою Віри Брежнєвої.

Також Знай.ua писав про те, що останні заяви відомого російського актора та шоумена Олександра Цекало щодо підтримки президента РФ Володимира Путіна і особистий внесок, який він зробив у виборчу кампанію, є достатньою підставою для внесення його в базу центру "Миротворець".