Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує не одна, а зі старшою дочкою Євангеліною. Схоже, що зірка покинула Росію і відправилася з дітьми на відпочинок. Раніше Світлана писала в своєму Instagram, що мріє про канікули, і тепер, мабуть, знайшла час і на період свят полетіла на острови, ще й дочок захопила.

На фотографії, яка з'явилася в записі знаменитості, вона позує у світлій майці з яскравим принтом. Волосся співачки розпущене і спадає на обличчя, майже закриваючи його, на ньому немає макіяжу. Поруч з нею в гамаку сидить Єва з головним убором і в окулярах. А ось молодшої доньки Лободи Тільди на фотографії немає, Світлана взагалі її не показує публіці.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Артистка не підписала свою фотографію, залишила лише два смайла у вигляді пальм. Немає на знімку і геолокаціі, так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, де відпочиває Лобода. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку і її дочку компліментами в коментарях. А деякі запитують Світлану, де вона відпочиває і бажають хорошого відпустки.

"Крихітка дуже схожа на вас!", "Мда, макіяж наше все!", "Які ви кльові!", "Єва дуже схожа на маму. Красуні!", "Приємного відпочинку", "Світлана, вам так добре без макіяжу. А донька вилита мама", "Чому ваша дитина одягає окуляри?", "А друга дитина де?", "Прекрасного Вам відпочинку", "Такі схожі", "Де відпочиваєте?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.