У новорічну ніч екс-солістка Віа Гри Віра Брежнєва заспівала в одному з телешоу разом з новим складом групи.

Віра покинула колектив, в якому виступала більше чотирьох років, в кінці 2007 року і продовжила кар'єру співачки вже сольно, через півроку після відходу з ВІА Гри випустивши свій перший кліп.

В 2015 році Віра Брежнєва вийшла заміж за композитора і продюсера ВІА Гри Костянтина Меладзе, однак досить довго пара намагалася не афішувати свої стосунки. Втім, після чергової хвилі чуток про розлучення з Меладзе, Віра стала частіше показувати своїм шанувальникам в Instagram сімейні фото з чоловіком.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно артистка опублікувала в мережі новий знімок, який викликав захоплення в її підписників. Так, нова, схожа на казкову, публікація з'явилася на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram. На фотографії Брежнєва з'явилася в ніжній довгій сукні, яка розвивається на вітрі.

Підпису під фото артистка вирішила не залишати, лише зазначивши того, кому належить чарівний наряд. При цьому користувачі мережі з гідністю оцінили вбрання співачки, залишивши масу приємних компліментів.

"Боже, Віра, як красиво! І до чого талановито зроблено! Твій силует ледь промальований, але при цьому такий впізнаваний!!! Як світлий вогник печі в зимової ночі, дивлячись на такі шедеври теж хочеться Творити", "Ви просто тут якась чарівна, така легка, як ніби прозора", "Казково".

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Раніше повідомлялося, що відома в Росії українська співачка Віра Брежнева, натрапила на шквал критики за вульгарний образ, в якому вона з'явилася на людях.

36-річна колишня учасниця "Віа Гра" взяла участь в модному показі в Мілані і вийшла на подіум у вбранні від німецького дизайнера Філіпа Плейн, який славиться своєю любов'ю до шкіри, стразів і яскравої фурнітури на одязі, і користується шаленою популярністю серед зірок світового шоу - бізнесу.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.