Епоха телебачення давно пройшла, тому зараз популярність особистості можна визначити за кількістю підписників у Instagram.

Нещодавно популярне видання Business Insider опублікував топ-50 найпопулярніших знаменитостей у соцмережі Instagram. Очолив цей список Кріштіану Роналдку, за сторінкою якого стежать понад 150 000 000 користувачів. За ним пішли різні особистості: у рейтинг "най-най" увійшли музиканти, моделі і спортсмени.

Топ-10 найпопулярніших сторінок в Instagram

1. Кріштіану Роналду – 150 мільйонів підписників

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

2. Селена Гомес – 144 мільйонів підписників

3. Аріана Гранде − 141 мільйонів підписників

4. Дуейн Джонсон − 127 мільйонів підписників

5. Кім Кардашьян − 123 мільйонів підписників

6. Кайлі Дженнер − 123 мільйонів підписників

7. Веуопсе − 122 мільйонів підписників

8. Тейлор Свіфт − 114 мільйонів підписників

9. Неймар − 108 мільйонів підписників

10. Ліонель Мессі − 105 мільйонів підписників

Нагадаємо, 33-річний форвард "Ювентуса" і збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду переступив позначку в 150 мільйонів підписників у Instagram.

Раніше Знай.ua повідомляв, американська поп-зірка Селена Гомес вийшла з психіатричної лікарні і готова повернутися в лад.

Також Знай.ua писав, зіркова пара Каньє Вест і Кім Кардашян чекають четверту дитини. Як і минулого разу, репер і світська левиця вирішили скористатися послугами сурогатної матері.