Є Зірки, які приваблюють шанувальників не тільки своїє творчістю, але і значними розмірами п'ятої точки. Все більше з них почали дотримуватися нового тренду і перетворювати свою фігуру в "мурашку" — це коли сідниці стають нереально великими. Багато хто засуджує їх, але самі зірки пишаються своєю нереальною фігурою і всіляко її демонструють. Передає Clutch.

Дженна Джеймсон

Американська фотомодель все життя переживала, що її сідниці виглядають занадто пласкими. Не дивлячись на те, що від природи Дженна має струнку фігурою, у 38 років вона все ж таки зважилася на кардинальні зміни. Зараз зірка задоволена, але чомусь шанувальники вважають, що Дженна носить спеціальні вкладки.

Кім Кардашьян

Найзнаменитіша володарка "мурашиної" попи - це Кім. Правда, варто погодитися, хірург у неї просто першокласний. Дружина Каньє Веста любити завжди бути на вершині трендів, тому, можливо, скоро сідниці змінить щось інше, ще більш епатажне.

Блек Чайна

Ця дівчина явно не знайома з поняттям "перебір". В останній раз вона так сильно перестаралася, що це вже виглядає смішно. Але, Блек Чайна не переживає, вона повністю задоволена своєю зовнішністю.

Нікі Мінаж

Хоча Мінаж повністю заперечує втручання хірургів, і каже, що її краса - це результат роботи в спортзалі, ми мало цьому віримо. Навряд чи можна створити такі нереалістичні форми природним шляхом.

Ембер Роуз

Ембер Роуз демонструє свої визначні пам'ятки при кожному зручному випадку, ніби натякаючи, що вона у будь-який момент зможе повернути свого колишнього коханого Каньє Веста.

Нагадаємо, американська хип-хоп-співачка Cardi B презентувала свою нову відеороботу. Над кліпом на композицію Money працював режисер Джора Франціс.

Раніше Знай.ua повідомляв, Нікі Мінаж поділилася фотографіями, на яких позує у дивних вбраннях.

Також Знай.ua писав, відома американська актриса і колишня дівчина Каньє Веста Ембер Роуз, яка нещодавно зменшила собі груди, шокувала світ несподіваною заявою.