Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на свята на Мальдіви. Але, як і очікувалося, не обійшлося без конфузів. Шанувальники вже не вперше помітили, що у балерини замалий купальник і на її фотографіях видно соски. На черговій фотографії Анастасія Волочкова з'явилася в пляжному образі, лежачи на піску. На ній червоний купальник-бікіні, який ледь прикриває її інтимні місця. Схоже, що балерина не сильно то й хоче їх прикривати.

Настя сфотографована як би зверху, лежить в традиційній для неї позі, з витягнутими руками і напруженими м'язами всього тіла. Мабуть артистка зовсім не може розслабитися, щоб зробити гарні фотографії. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати її мальдівські фотографії.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Жахливі такі ступні ніг. Навіщо їх показувати? Це огидно! Я теж шокована", "Сосочки", "Фотошоп підло видав заретушовані тілеса, наприклад, на стегнах сильно видно", "Сосок мені у вісок", "Не балерина, а кінь", "А це нова фішка така (і на попередньому фото теж) один сосок не заправляти в ліф купальника?", "Я знаю! Знаю де треба їй виступати! Конкурс бодібілдерів! Причому, в чоловічій категорії", "Тітьку сховай у ліфон, позорище", - пишуть розчаровані фоловери в коментарях до фото Волочкової.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.