Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на свята на Мальдіви. Але, як і очікувалося, не обійшлося без фірмових шпагатів. Здається, що Настя зміряла своєї розтяжкою всі мальдівські пляжі і не тільки пляжі. На черговий фотографії Анастасія Волочкова з'явилася в пляжному образі, розкинувши свій шпагат на дивані. На ній яскравий роздільний купальник і сонцезахисні окуляри, волосся мокре і прилизане.

У підписі до фотографії Волочкова написала щось настільки дивне, що фолловери не можуть розібрати, що вона сказала. "Мої золоті, як я всіх вас люблю! Не перестаю вас дивувати. Ось вирішила поміряти цей диван своїм шпагатом. Так, диван чи тахта замалі! А ноги – довгі. А що робити? А ви знаєте довжину мого шпагату? А ви сідаєте на поперечний? Люди, я зараз реально здохну від сміху! Добре, що ви хоч зрозуміли, що мій не охоронець. Якби гучність мого сміху можна було б викласти з ним з Мальдів, ви б так поржали. А я тут підзасмагла", - написала Анастасія під своїм фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати її мальдівські фотографії. Фолловери просять Настю схаменутися, і замість шпагату просто по-людськи відпочити, а на хизуватися розтяжкою.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.