У понеділок, 7 січня стало відомо про те, що касова стрічка про лідера легендарного гурту Quееn Фредді Мерк'юрі здобула головну нагороду "Золотого глобуса" та стала найкращим драматичним фільмом року.

Про це пишуть американські ЗМІ.

Окрім того Рамі Малек, який зіграв Фредді Меркьюрі в цій стрічці, визнали найкращим актором 2018 року.

76-та церемонія вручення премії "Золотий глобус" традиційно відбулась у Лос-Анжелесі.

Нагадаємо, американський актор, який отримав шалену популярність після того, як зіграв головну роль у фільмі "Богемна рапсодія", Рамі Малек підтвердив чутки про роман з колегою Люсі Бойнтон, своєю екранною дружиною.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Про це актор заявив у своїй промові на вручення нагороди у Палм-Спрингс в номінації "Прорив року".

"Спасибі тобі, Люсі Бойнтон. Ти була моєю спільницею, моєю довіреною особою, ти моє кохання. Я дуже тебе ціную", - зізнався зі сцени Малек.

Актор також висловив подяку режисерові стрічки та усій знімальній групі. Міжнародний кінофестиваль в Палм-Спрінгс відбувся в четвер, 3 січня. Почесні нагороди також отримали Бредлі Купер, Олівія Колман та інші.

Як повідомляв раніше Знай.ua, композиція "Богемна рапсодія" від гурту Quееn стала найпопулярнішою піснею XX століття на стрімінг-сервісах.

За даними Universal Music Group, пісню прослухали понад 1,5 мільярда раз – не в останню чергу через вдалий дебют однойменної стрічки на екрані.

Гурт Queen часто виступав на величезних стадіонах. Тож не дивно, що легендарному виступу на стадіоні Вемблі відводиться центральна роль. Цей концерт, організований музикантами Бобом Гелдофом та Міджом Юром, транслювався на аудиторію у 1,5 млрд людей і допоміг зібрати гроші для тих, хто страждав від голоду в Ефіопії. На ньому виступили найвідоміші гурти світу.

Також Знай.ua писав про те, що найпопулярнішою піснею 20 століття на стрімінг-сервісах виявився хіт культової групи Queen.