Ще під кінець 2018 року відомий фотограф Саша Самсонова заінтригувала мережу тизером своєї зйомки для першого в 2019 році номеру популярного чоловічого журналу Playboy.

Відомо, що героїнею січневого номера стала скандальна зірка американських фільмів для дорослих Стормі Деніелс.

Так, в Instagram Самсонова опублікувала чорно-білі фото порнозірки, яка заявляла, що у неї був статевий контакт з президентом США Дональдом Трампом.

До речі, фотограф назвала Стормі unapologetic (непримиренною).

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Також варто нагадати, що весь 2018 рік Стормі Деніелс не зникала зі сторінок світових таблоїдів, адже в лютому акторка заявила, що влітку 2006 мала секс з Трампом. Порнозірка навіть ділилася пікантними подробицями своїх секс-пригод з тоді ще не президентом.

Варто нагадати, що нинішній президент США вже оголосив амбітні плани зайняти Овальний кабінет ще на один термін. Про це він сказав в інтерв'ю Associated Press. Ще раніше він вже оголосив, що братиме участь у наступних президентських перегонах. Більш того зовсім нещодавно він вже встиг оголосити гасло нової президентської кампанії.

Крім того, Трамп зазначив, що вже можна помітити значні успіхи, яких добилася його команда за два перші роки президентства і додав, що планує їх зберегти і розвивати. Президент США також зазначив, що політик, який прийде до влади в США у 2020 році може зруйнувати все надбання його каденції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що позов скандальної порнозірки Стормі Деніелс, справжнє ім'я якої Стефані Кліффорд, відхилив Федеральний суд США. Відомо, що жінка намагалася почати судовий процес проти американського президента Дональда Трампа. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ. Так, мова йде про позов, в якому Трамп назвав "липовими" показання Деніелс про те, що їй погрожував невідомий чоловік у разі розголошення зв'язків з президентом США.

"Суд згоден з аргументами Трампа, так як цей твіт є риторичною гіперболою, яка зазвичай пов'язана з політикою і публічним дискурсом у США. Перша поправка захищає цей тип риторичної заяви", - заявив суддя Джеймс Отеро.

Нагадаємо, коханка Трампа провела детальне опізнання його "піпетки" у прямому ефірі: відео 18+.

Як повідомляв Знай.uа і що тепер – імпічмент? По Трампу завдали подвійний удар.

Знай.uа писав, теща і тесть Трампа нарешті стали американцями.