Зірка приїхала на різдвяні свята на свою малу батьківщину. Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка раніше розповіла своїм шанувальникам про бажання "змінити" ім'я, привітала фанів зі святом Різдва і опублікувала яскраве життєрадісне фото. Знімок вона выложлила у понеділок, 7 січня, в своєму Instagram.

На кадрі зірка тревел-шоу "Орел і Решка" стоїть у сільській місцевості біля польової дороги. Сніжинки пластівцями спускаються з неба, яскраво світить сонце. На Лесі - теплий зелений кожушок.

"Щасливого Різдва! Люблю вас!" - вона підписала знімок.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Леся Нікітюк

На різдвяних святах, коли прийнято проводити час зі своєю сім'єю і відвідувати рідних, популярна шоувумен приїхала на свою малу батьківщину.

Шанувальники Лесі Никитюк захоплюються знімком, визнаються їй у взаємній любові і злегка іронізує над різдвяним "чином" телеведучої:

"Круто отфотошопила!";

"Кицюнька";

"Леся ти принадність";

"БАгиня на батьківщині";

"Леся навіть в образі Грінч шикарна";

"Діва";

"І ці українські стовпи на тлі красуні";

"Це шубка з хутра Грінч)".

Нагадаємо, Леся Нікітюк затьмарила рідну провінцію яскравим прикидом: Хмельницький ще не бачив таких спецефектів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.