Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, але чомусь після безлічі фото і відео в купальнику вирішила залишитися там назавжди. Так, артистка виклала невеликий ролик, на якому у явно маленькому на неї бікіні зізналася, що буде жити на ПМЖ, а от про новенького дорогого коня, котика і дочку Анастасія трохи забула.

"Мої дорогі. Хочу повідомити, що я вирішила залишитися жити на Мальдівах..🌴 І звідси тепер буду здійснювати перельоти по творчій необхідності. Я знайшла вже давно улюблене місце на Землі і не можу йому зраджувати.👍🏼 ", - зізналася Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "А як же ДОЧКА?!?!🤔", "А як же улюблена крижана купіль😉", "А палац таджикам і охоронцю подарували? Оце поворот...", "Не забудьте коню сказати, щоб він тепер в бік Мальдів скакав. А то він, бідний, прискаче в Урюпіно, а Вас там вже немає".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.