Відома українська співачка Світлана Лобода, яка активно дає концерти в Росії, за останні шість років так і не змогла завоювати справжню любов російської аудиторії.

Про це відверто розповіла продюсер відомої українки Нателла Крапівіна в одному з нещодавніх інтерв'ю для YouTube-каналу "Емпатія Манучі".

Світлана Лобода
Світлана Лобода

"Нас одразу прийняли, як тільки з'явилися мега-хіти. Але ніхто не брав. Ми шість років, випускаючи з року в рік вдалі треки, які в Україні ставали мега-хітами і Світла збирала там повні зали, в Росії отримували одну й ту саму відповідь: У вас музика дуже складна, вона неформальна", - розповіла Крапівіна.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Популярні новини зараз
З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Також продюсер зірки заявила, що відразу ж після виходу пісні "К черту любовь", Лобода стала для російського глядача "своєю".

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на яких позує на пляжі. Схоже, зірка покинула Росію і відправилася з дітьми на відпочинок. Раніше Світлана писала в своєму Instagram, що мріє про канікули, і тепер, мабуть, знайшла час і на період свят полетіла на острови, ще й доньок захопила.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лобода виклала два коротких відео, на якому показала свою розтяжку, стоячи спиною до камери. Втім, далеко не всі користувачі мережі оцінили її фігуру і гнучкість, розкритикувавши за "вульгарну" поведінку. Фоловери Лободи підкреслили, що вона, швидше за все, намагається пародіювати скандальну російську балерину Анастасію Волочкову, яка раз у раз публікує в мережі вульгарні фото в шпагаті.

Нагадаємо, Лобода в купальнику заінтригувала шанувальників новими фото: це доля.

Як повідомляв Знай.uа Лобода з донькою посилають солодкі поцілунки з райського острова, шанувальники плачуть від розчулення.

Знай.uа писав, Лобода нарешті показала батька своєї дитини: тепер правда відома всім.