Український актор і телеведучий Ярослав Куц став батьком втретє. Напередодні Різдва дружина ведучого Олена народила хлопчика.

Радісну новину Ярослав Куц повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Дякую моїй коханій і Господу за таке неймовірне Різдво - проведене в пологовому залі)) і уклінна дяка прекрасним повивальникам з 3го полового на чолі з неймовірним Сергієм Бакшеєвим!" - йдеться в дописі ведучого.

Дитина з'явилася на світ у неділю, 6 січня. Хлопчик народився з вагою 4350 г і зростом 60 см. Олена Куц народжувала в державному пологовому будинку № 3 в спальному районі Києва.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фоловерів ведучого засипали його привітаннями та коментарями. Вони бажають богатирю Ростиславу і його батькам здоров'я і щастя.

Малюка назвали Ростиславом. Це третя дитина в родині Ярослава та Олени. У них підростають старша дочка Анастасія і середній син Святослав. До речі, саме він придумав ім'я молодшому братику. Маму з новонародженим вже забрали з клініки.

Ярослав Куц вже забрав дружину з новонародженим малюком додому. "Підкорювати нові вершини", - зазначив ведучий.

Нагадаємо, Кім Кардашян і репер Каньє Уест зважилися на четверту дитину. Однак в реалізації свого бажання подружжя зіткнулося з рядом труднощів.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що минуло зовсім небагато часу з тих пір, як популярна телеведуча Регіна Тодоренко подарувала співакові Владу Топалову сина, а вона вже хвалиться фігурою. Їй вдається скидати зайві кілограми з завидною швидкістю.

Також портал "Знай.uа" писав, що пацієнтка завагітніла і народила на 10 році коми: скандал, що вибухнув в лікарні, почули навіть на тому світі. У США стався кричущий випадок. Американку, яка вже більше 10 років знаходиться в комі, невідомий зґвалтував прямо в медичному закладі, де її життя штучно підтримувалося апаратами.