Минуло зовсім небагато часу з тих пір, як популярна телеведуча Регіна Тодоренко подарувала співакові Владу Топалову сина, а вона вже хвалиться фігурою. Їй вдається скидати зайві кілограми з завидною швидкістю, а перші успіхи вже видно в Instagram, пише Clutch.

Так, 12 грудня Регіна Тодоренко заявила, що сумує за пружними сідницями і худим ніжками, тому вже почала худнути після пологів. А тепер Тодоренко виклала свіже фото з підписом "пішла худнути до літа". Шанувальники пишуть, що Тодоренко і під час вагітності не виглядала повною, а тепер – тим більше. Але телеведуча занадто цінувала свою фігуру "до", щоб дозволити собі розпливтися навіть на кілька кілограмів зараз.

"Поки я тільки мрію про те, щоб знову влізти в обтягуючі штанці, всі, хто старанно качав попу в спортзалі, можуть радіти – час легінсів знову прийшов!" — написала Регіна. Її пост носить рекламний характер – Телеведуча рекламує передплатникам новий бренд легінсів.

Шанувальники закидали молоду маму коментарями: "Ви така красива", "Регіна швидко повернеш форму не переймайся. Я після других пологів стала тоншою ніж була до народження першої доньки", "Регіна, потерпіть кілька місяців! З дитинчам сама стала худіша, ніж була до вагітності", "Регіна, все відновитися. Пройде пару місяців і будеш з худими ніжками і пружною попкою. Головне зараз бережи себе".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Минув уже тиждень з моменту пологів, а Регіна Тодоренко в своїх соціальних мережах ще ні словом не обмовилася про нового члена сім'ї. Шанувальники не розуміють, чому артистка не ділиться ніякими новинами про сина, а дізнатися хоч щось про дитину можна тільки з щасливих і коротких коментарів Влада Топалова на цей рахунок. Тим не менш відомо, що Регіна вже повернулася до робочого процесу, а тому можливо у неї просто немає часу на те, щоб ділиться новинами з сімейного життя.

Нагадаємо, раніше Влад Топалов повстав проти прихильників заради коханої: "не знущайтеся над моєю дружиною".

Нагадаємо, Тодоренко пішла худнути до літа.

Як повідомляв "Знай.uа", Тодоренко показала фото після пологів.

Також "Знай.uа" писав, що телеведуча та співачка Регіна Тодоренко показала, як виглядає після народження сина.

Регіна Тодоренко народила сина: зріст, вага і інші подробиці про новонародженого