Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram трепетним кадром. Знаменитість вирішила згадати минуле, погортала телефон і знайшла дуже зворушливе спільне селфі з Каньє Вестом. Шанувальники ж не відразу зрозуміли, кусає Кім свого чоловіка чи цілує.

"Назад у минуле", - ніжно підписала Кардашьян. За 19 годин кадр встиг набрати 1,8 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали завалювати щасливу парочку компліментами. Були і ті, хто посміявся над виразом обличчя Каньє, адже коханий світської левиці дуже рідко посміхається, в основному залишаючись зі звичним "кам'яним" виразом обличчя, що б не сталося.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.