Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Так, артистка вирішила розповісти всі деталі і відповісти на запитання шанувальників протягом 7 днів, хоча ще нещодавно затято мовчала про пологи і вагітність. Першим ділом Регіна поділилася зворушливим моментом, коли виявила заповітні "дві смужки".

"1-й місяць. До питання планування сім'ї ми підійшли з усією відповідальністю 😍Лікар порекомендував мені за 2-3 місяці до зачаття почати пити фолієву кислоту, яка сприяє розвитку плода, і повністю відмовитися від куріння і вживання спиртного. Останнє зробити було зовсім просто, так як я ніколи не курила, а вживала алкоголь у малих дозах по святах . На цьому фото я на 1 місяці вагітності. Ще нічого не підозрюю про те, що я вже не одна 🙈, тому на зйомках шоу «Голос Вулиць» я стрибала, скакала, сідала на шпагат, намагаючись хоч якось зігрітися в дуже холодному павільйоні, і розважала публіку💃🏻. В один зі знімальних днів, коли я переодягалася в чергове вбрання, мені здалося, що з моїм тілом відбулися деякі зміни – груди явно стали більше. Тоді у мене і зародилися перші підозри. Після зйомок я відразу ж купила тест – і ось воно! Тест показав заповітні дві смужки 🤰🏼 ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Судячи з інтерв'ю раніше ..Влад не з тих хто планує... швидше за все спланувала Регіна😁", "Ти молодець, вітаю з пупсом !!!!!! 😘😘❤️❤️❤️", "Регіна. Ти дуже крута. Щастя тобі і твої близьким ❤️", "Ви класні.Щастя вам!".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora на якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.