Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на свята на Мальдіви. Але, як і очікувалося, не обійшлося без фірмових шпагатів і оголених фото. Здається, що Настя зміряла своєї розтяжкою всі мальдівські пляжі і не тільки пляжі. На черговий фотографії Анастасія Волочкова з'явилася вже не в шпагаті, але у не менш провокативну образі.

На знімку, який артистка опублікувала в мережі, вона постала на огляд публіки в самих лише рожевих трусах від купальника. При цьому голі груди балерина прикрила шматком рожевої прозорої тканини. Анастасія позує на білому піску, а за її спиною видно зелені пальми. У підписі до світлини Волочкова повідомила фоловерам, як реагує на їхні коментарі.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Просто посміхаюся, коли я відпочиваю, а моя прес-служба іноді передає реакцію недолюблених тіток на мою адресу. Просто ржу і відпочиваю в своє задоволення! Сексуальність рухає світом! А у кого її немає, і хто недолюблений – не доля", - гордо заявила балерина, чим спровокувала нову хвилю критики на свою адресу. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати її мальдівські фотографії. Фолловери просять Настю схаменутися, і замість шпагату просто по-людськи відпочити, а на хизуватися розтяжкою.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.