Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, на якому позує в купальнику.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в яскравому купальнику-бікіні, який підкреслює соковиті форми артистки. Співачка сфотографована проти сонця таким чином, що буквально затьмарює його. Верх її білого купальника обшитий золотистими паєтками і виблискує на фото, а за трусики купальника Настя тримається руками. Кучеряве волосся Каменських майорить на вітрі, а на її обличчі немає макіяжу. Відомо, що українська артистка вирушила на новорічні канікули в Мексику.

У підписі до фотографії Настя Каменських залишила тільки один хештег #mimexicomagico. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона дуже жіночна, а деякі написали, що співачка сильно змінилася, коли пішла від Потапа.

"Дуже гарненька", "Яка краса", "Потап фоткає", "Найкрасивіша", "Відмінне фото і купальник-супер", "Сексуальна дівчина", "Соковита. Сама Афродіта схилилася б біля твоїх ніг", "Ось це стегна, бомба просто", "Шикарно", "Красуня", "Чудово!", "У мене просто немає слів, як це шикарно", "Сонце потьмяніло", "Попа, як у Кім", "Настя нікого не слухайте, Ви просто чарівні", "Дуже сексуальна, прямо богиня", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Каменських.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.