Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість вирушила в довгоочікувану відпустку на Балі, звідки вже встигла викласти безліч кадрів. Так, артистка показала дуже смішне фото з океану в момент, коли її накрило хвилею.

"Ну, ви зрозуміли.... перегук із спорідненими душами відкритий🤣 Йо!", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Яка грація😌яка міміка😍чарівно😁🤗", "Нормально тебе накрило!!!!!!!", "У мене такий же вираз обличчя,коли мізинцем об кут ліжка вдаряюсь😁👍", "Шо там кити?".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.