Популярний український співак Діма Монатік, який виступає під псевдо MONATIK, поділився зі своїми шанувальниками у соцмережі Instagram фотографією своєї дружини.

Слід зазначити, що артист не часто ділиться сімейними знімками або фото рідних, так як не любить афішувати своє життя і тому приховує свою сім'ю від цікавих очей.

На фотографії, яку виклав Монатік, зображена його дружина і мати його дітей Ірина Демчева. Обличчя молодої жінки прикрите волоссям, що сплуталося выд вытру та выд купання. Фото делано в Дубаї, куди Дмитро відправився на відпочинок з сім'єю.

«Ці розкішні волосся і очі кольору молодість підіймають знову, хоча … після таких ударів не піднімаються. Ці зливи лише співають про хороше , адже зміни трапляються, коли прислухатися, а ми намагаємося. Скільки побачили, скільки разів ламали, як би сильно не носила нас земля, а це було все не дарма, не дарма, не дарма…», – підписав знімок артист.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники творчості артиста засипали його компліментами, вихваляючи красу його дружини.

«У вас дуже красива дружина!», «Так і відчувається, наскільки цей текст наповнений світлими і справжніми почуттями, любові в кожному слові, а фото більш ніж вдалий, дякуємо за те, що такі справжні, цього так не вистачає», «у такому разі слова підбираються під почуття і кожен бачить їх по-своєму. Так що відкрийте очі вище фізичних емоцій», «Да не даремно нас всіх об'єднує в таких подіях доля ,що б вирішити проблему - побільше почуттів, емоцій, творчого натхнення. За нас в такому напрямку вся всесвіт. Ось так всім злим затиснути їх гнів і вуаля, а нам лише випробувати почуття до тих, кого любиш або ким любимо», – пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Зеленський і Монатік зійшлися в поєдинку на камеру: тепер давай танцюй

Також ми писали, Зеленський терміново покинув Україну: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа, ЦВК зареєструвала вже 5 кандидатів у президенти, а Зеленського досі немає.