Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на свята на Мальдіви. Але, як і очікувалося, не обійшлося без фірмових шпагатів і оголених фото. Здається, що Настя зміряла своєї розтяжкою всі мальдівські пляжі і не тільки пляжі. На черговій фотографії Анастасія Волочкова з'явилася вже не в шпагаті, але у не менш провокативну образі.

На знімку, який артистка опублікувала в мережі, вона постала на огляд публіки в суцільному чорному купальнику, який їй малуватий. Волочкова стоїть на пляжі поряд з вбраною штучною ялинкою. У підписі до світлини Анастасія привітала шанувальників зі святом. "Дорогі мої, зі старим новим роком вас! Щастя вам! Багато-багато! Радійте, відпочивайте, розважайтеся, будьте завжди на позитиві, любіть один одного, забивайте на заздрісних, недолюблених і злих, насолоджуйтесь красою природи і не тільки, життя таке класне! Дозволяйте собі бути самими собою і робіть те, що хочеться. І, головне, посміхайтеся".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати її мальдівські фотографії. Фолловери просять Настю схаменутися, і замість вихваляння і роздягання, просто по-людськи відпочити.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.