Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, звідки весь час виставляє дивні і провокаційні фото. Так, артистка вирішила повністю роздягнутися в океані, прикривши груди руками. Варто відзначити, що Анастасію зовсім не бентежить той факт, що острів зовсім не безлюдний і навколо безліч відпочиваючих.

"Ось вам в стрічку трохи передсвяткового теплого мальдівського моря.🌴 І у мене є ціле море! Красивих фотографій, якими я зможу вас радувати (або бентежити🤣) ще довгий час.🌴😂 А всім злиднями бажаю терпіння і мужності це пережити...🤣 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Океану,якщо що ✌", "Мальдівське море?А я завжди думав,що цей атол з островів знаходиться в Індійському океані", "Адже краса не тільки в оголеному тілі...Краса розуму - ось що головне! Розумна жінка видна неозброєним оком, і щоб всі помітили її, їй немає сенсу роздягатися для кожного фото ...", "Під найкрасивішим павиним хвостом ховається звичайна куряча жопа".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.