Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, звідки весь час виставляє дивні і провокаційні фото. Так, артистка вирішила сісти в черговий фірмовий шпагат з шампанським в руці, щоб привітати шанувальників зі Старим Новим роком.

"Думаю, багато хто мене не зрозуміє, якщо я не порадую своїм передноворічним шпагатом.🤣 Піднімаю за вас келих шампанського на чарівному острові🌴 Він став мені домом.🙏🏻 Бажаю щастя хорошим людям і моїм улюбленим хейтерам!🤣 Спасибі, що ви є! Не дам вам нудьгувати у новому році!🤣", -поділилася радістю Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Я зрозуміла чому вона весь час на шпагаті!У такому положенні вона симетрична по відношенню до своїх плечей!Все просто 🤣!", "Хто-небудь помітив, що пупка немає?", "ДЕ ПУПОК???? УФОТОШОПИВСЯ???))))", "Міська божевільна, зовсім погано з головою.".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.