Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість вирушила в довгоочікувану відпустку на Балі, звідки вже встигла викласти безліч кадрів. Так, артистка повністю роздяглася, щоб похвалитися ідеальною фігурою і прикрила принади великим солом'яним капелюшком.

"Ми дуже раді, що вам так сподобалося відео 🧡", - подякувала Астаф'єва за ролик з попереднього поста. Фолловери не змогли стримати захоплення: "Без капелюха, крутіше!)))", "Красивий капелюх!😂👍👏", "Супер!!!!! Дуже сексуальна", "І нічого зайвого..."", "Даша😍ти богиня".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.