Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка довго замовчувала про подробиці вагітності та пологів, однак вирішила нарешті відповісти на найцікавіші запитання протягом 7 днів. Так, Регіна написала окремий пост про харчування і зізналася, що погладшала на цілих 18 кг.

"Окремим пунктом мені хочеться розповісти про своє харчування під час вагітності. Багато дівчат в цей період сідають на дієту, а я ж, як і раніше, сиділа на єдиній дієті – на хлібній! Всю вагітність мені хотілося якихось смачних круасанів, булок, білого хліба з маслом і хліба з хлібом 😆😆😝! На зйомках в Італії я їла місцеву піцу, плакала і просила: «будь Ласка, чи можна ще?» За фактом, це був просто шматок булки, политий томатним соусом зі слайсом ковбаси і сиру 🧀 🙈, а я їла і плакала від божественного смаку. В основному я їла дуже багато, навіть не дивлячись на токсикоз, який під час прийому їжі проходив. Але в якийсь момент я зовсім перестала їсти м'ясо. Хоча по життю я - м'ясоїд і навіть часто жартую, що за час подорожей з'їла весь зоопарк, але під час вагітності від м'яса мене відвернуло. Я не могла дивитися ні на курку, ні на індичку, яку так люблю, але переключилася на салати і морепродукти. Одного разу мені так захотілося раків 🦞 , що я замовила додому 2,5 кг і сама з'їла їх. І мені весь час хотілося екзотичних фруктів. Наприклад, кавун в середині квітня. Але де його візьмеш? Так що моя «вагітна дієта» складалася в основному з хліба і картоплі, якими я могла харчуватися день і ніч. Мабуть тому я і набрала ці «прекрасні» 😝 18кг. ", - поділилася спогадами Тодоренко. Фолловери ж відзначили, що багатьом з них теж хотілося хліба, шаурми і солодощів і підтримали Регіну.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.