Колишня солістка групи "Віа Гра", секс-символ українського шоу-бізнесу, співачка і актриса Надія Мейхер опублікувала нові відверті знімки.

Про це повідомляє replyua.net.

У співачки акаунті в "Instagram" з'явилося кілька нових фотографій, на яких вона позує в червоному капелюсі і чорному нашийнику. Цими знімками вона рекламує творчу майстерню, де створює авторський одяг.

"Творча Майстерня @meiher_by_meiher почала свої трудові будні з приємних сюрпризів для своїх прекрасних, і в прямому, і в переносному сенсі, клієнтів", - написала знаменитість. Вона також розповіла про умови акції, яка проводиться в ці дні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Шанувальники Надії засипали її компліментами, зазначивши, що артистка має дуже гарний вигляд: "Ідеал жінки", "Надія, ви прекрасна!", "Завжди шикарна", "Я захоплююся вами".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у відвертому вбранні. Спокусливе фото співачки з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа" фото Надія позує з соляній кімнаті, лежачи на шезлонгу. На ній чорний купальник, поверх якого артистка одягла білий халат. Надя лежить в спокусливій позі, а її вбрання кокетливо оголює довгі стрункі ноги.

На голові Мейхер білий рушник-тюрбан, під яким вона заховала свої волосся. Треба сказати, що в свої 36 років Надія виглядає неймовірно ефектно і сексуально, і це при тому, що у неї троє дітей.
"Знай.uа" писав, що сьогодні важко відповісти на питання: "Хто така Віра Брежнєва?" Вона вже давним-давно не тільки дівчинка з золотого складу "віа гри". Тепер вона навіть і не просто співачка, що було б логічно після відходу з музичної групи. Віру Брежнєву, по праву, можна назвати і актрисою, і телеведучої, і, безумовно, моделлю.