Знаменита телеведуча Маша Єфросиніна поділилася з підписниками секретом своєї ідеальної фігури. Про це передає Clutch.

Правило № 1

Треба обов'язково повноцінно снідати, а не бігти на роботу, випивши чашку кави. Якщо ви добре поснідаєте, щільно пообідаєте, то ввечері вам не захочеться з'їсти добову порцію за раз.

Правило № 2

Всі вуглеводи потрібно вживати до 14:00. Після цього часу вони починають уповільнено засвоюватися, а це сприяє набору жирової маси. Вуглеводи до обіду завжди підуть вам на користь, адже вони дають заряд енергії. Намагайтеся заварні тістечка замінити зефіром, чорним шоколадом, сухофруктами або козинаки.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Правило № 3

Обов'язково приділяйте достатньо часу сну! Для правильного функціонування організму жінка повинна спати мінімум 7-8 годин. В іншому випадку порушуються обмінні процеси в організмі, що веде до додаткового запасу енергії, а в нашому випадку – набору ваги.

Правило № 4

Правильно вживайте фрукти! Їх треба їсти перед їжею, адже вони засвоюються дуже швидко. Таким чином можна "забити" шлунок і не з'їсти занадто багато їжі.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Правило № 5

Алкоголь сприяє затримці рідини, тому саме він - головний ворог схуднення. До того ж, після алкоголю завжди прокидається звірячий апетит.

Правило № 6

На ніч краще всього вживати один білок. Курячу грудкую або нежирний сир можна їсти навіть перед сном.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Нагадаємо, популярна українська телеведуча Лілія Ребрик поділилась своїм секретом краси і розповіла підписникам, як повернути тіло в колишню форму після новорічних свят.

Раніше Знай.иа повідомляв, косметологи розвінчали 5 популярних міфів про догляд за шкірою, які здатні спотворити будь-яку дівчину.

Також Знай.иа писав, Ані Лорак по праву вважається однією з найкрасивіших зірок українського шоу-бізнесу, вона ніби ніколи не старіє і не товстішає. На які хитрощі вона йде заради краси?