Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у відвертому пляжному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує в роздільному купальнику чорного кольору з принтом у вигляді ананасів на грудях. Волосся Ольги розпущене і розпатлане, а на очах невеликі окуляри. При цьому артистка явно бешкетує, кривляється і позує в забавних неприродних позах. У підписі до фото Ольга Бузова заявила, що хоче перевірити, які фотографії більше подобаються шанувальникам – постановочні чи живі.

"Гортайте. Ви знаєте, як я люблю красу. У всьому. У вчинках, в душі, людях, місцях, і звичайно, у фотографіях. І поки я вибираю красиву фотографію для вас, дуже багато чого залишається за кадром. Ловіть лайф. Цікаво, скільки ці сексі кадри наберуть лайків. Якщо більше, ніж статичні і гарні, то більше не буду паритися", - написала Ольга Бузова в підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, такі живі фотографії артистки, але деякі все-одно помітили фотошоп. А інші обговорюють фігуру і груди співачки.

"Така справжня, супер", "І ось ці фото набрали більше лайків, ніж попередні. Будь собою, Оля, ти бомба", "Подобається друга фотка. Ти на ній така жива", "І тут фотошоп на обличчі, це не лайф", "Ви тут зовсім інша. Природна, весела. Навіть не одразу впізнала", "Ці фото набагато кращі і жвавіші", "Живі фото краще, ніж, коли ти позуєш", "Бідненька, дуже худа", "Цицьок не вистачає! А так норм", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.