Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нові фото і відео, на яких вона позує під час вагітності.

У публікації, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує в різних образах і ситуаціях. На цих знімках і відео телезірка вже на четвертому місяці вагітності. У підписі до фотографії Регіна розповідає про те, як проходила її вагітність. Днями телеведуча почала свій так званий "вагітний марафон". Викладаючи все нові фото Тодоренко розповідає шанувальникам, як проходила її вагітність і як вона справлялася з цим.

"На 4 місяці у мене з'явилася колосальна кількість енергії! Практично відразу після того, як очманіла нирка дала збій і через кілька днів після зйомок мого шоу, вийшла на зйомки #ОрелиРешка. Нудота пішла, я стала більш активною і могла, як раніше під час зйомок спати по 3-4 години, ходити 20 км, але команда П'ятниці була до мене дуже лояльною і навіть відпускала додому поспати на годинку. Але у мене було стільки сил, що спати мені не хотілося, я могла бігати, стрибати, а під час зйомок рекламної кампанії #BeFree взагалі бешкетувала. Ви, напевно, бачили в рекламі, як я там стрибала-танцювала, їхала в машині, задирала ноги, сідала на шпагати. На фото, до речі, вже не так видно, що я набрала у вазі, так як до 4-го місяця всі набряки зійшли (дивно, але факт), але вже з'явився невеликий животик, на якому мені зовсім не хотілося б акцентувати увагу, тому я і носила вільні сукні. Хоча одяг мені дуже заважав. Я практично не відчувала температурні режими, мені завжди було жарко і хотілося ходити голою. І звідки в жінці стільки енергії, такий безмежний ресурс? Як ви себе почували в 2-му триместрі?", - написала Регіна у своїй публікації.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко розповіла про тяготи вагітності.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.